Arctic Spas® Funksjoner

Litt bakgrunn om Arctic Spas® Merke

Du kan bli overrasket over det Arctic Spas®, kjent for verdensklasse og banebrytende design, er unnfanget og bygget i den lille præriebyen Thorsby, Alberta, Canada som ligger like utenfor Edmonton.

En liten by som Thorsby står for alt som gjør en Arctic Spas® så enestående: en personlig forpliktelse til alt vi gjør, integriteten og det harde arbeidet som hvert spa er bygget med, og fremfor alt, den ustanselige investeringen i kundenes tilfredshet. På Arctic Spas® vi jobber hardt hver dag for å tilby en spa som overgår det resten av bransjen har å tilby med hensyn til lang levetid, effektivitet, pålitelighet og innovasjon.

Vi tror at hvis du spør deg rundt, vil du høre at vi er et selskap bygget på småbyoppdragere med et øye for å lede vår industri over hele verden.

Omgitt av inspirasjon

Canada er et majestetisk land med uendelig geografisk skjønnhet og variasjon. Vår spas kan ikke annet enn å bli påvirket av omgivelsene våre – fra vår luksuriøse western skap i rød sedertre, til vår patenterte FreeHeat Isolasjon system, til verdens ledende Onzen saltvannssystem, har vi sett til perfeksjonen av naturen som omgir oss. Natur. Ganske enkelt. Perfekt. 

Det beste forhandlernettverket

Alle autorisert Arctic Spas® forhandlere er pålagt å opprettholde en minimumsstandard i pågående online opplæring for både kunderelasjoner og produktservice.

Håndbygget møter høyteknologi

En tur ned produksjonsgulvet på en Arctic Spas® produksjonsanlegget viser frem det beste fra begge verdener.

Presisjonsskjærende vannstråleroboter jobber metodisk i våre shell byggeområde mens håndverkere håndmonterer vår vakre vestlige rød sedertre skap før disse komponentene møtes i en blanding av teknologi og berøring som gjør en Arctic Spas® så unik, og den mest verdsatte eiendelen i hagen din.

Ansvarsfraskrivelse: Avhengig av ditt valg av Hot Tub Serie eller Allværsbasseng vil avgjøre hvilke standard og valgfrie funksjoner som er tilgjengelige