Klassisk håndverk, moderne tenkning

Hev ditt spa

Utforsk topplisten vår over målrettede og fantasifulle funksjoner.

Spa Boy®

Fra 30 minutter til 30 sekunder. Ditt ukentlige vannvedlikehold er akkurat blitt enklere.

Arctic Spas’ eksklusive og revolusjonerende teknologi hjelper deg med å opprettholde og overvåke ideelle vannforhold, og fjerner behovet for kompleks vannbalansering med sterke kjemikalier. Med ett-trykks mobiltilgang kan du ha full kontroll over ditt boblebad eller basseng fra hvor som helst i verden.

FreeHeat™ isolasjon

Sterkere sammen.

Fire av våre mest innovative funksjoner kommer sammen for å danne FreeHeat™-isolasjonssystemet. Nyt fordelene med disse funksjonene individuelt, eller kombiner dem for å oppdage enestående energieffektivitet, varmekonservering og frysebeskyttelse for ditt boblebad eller basseng.

Mylovac™ deksel

Holder varmen der den hører hjemme.

Eksklusivt til Arctic Spas, bruker Mylovac™-dekselet skumisolasjon med dobbel tetthet. Foret med solide metallinnsatser som gjør den sterk nok til å tåle det meste. Komplett med vakuumforseglingsteknologi. Mylovac™  fanger opp varme i boblebadet elelr bassenget ditt, og holder fuktighet ute av dekselet slik at det forblir tørt, lett og flyttbart.

Laget med førsteklasses skinn og Weathershield-materialer, tilbyr spaet ditt den absolutt beste beskyttelsen med et Mylovac™-deksel.

Skall

Langvarig, alltid varm å ta på.

Vårt sammensatte skall gir en rekke fordelaktige egenskaper. Alt fra overlegen energieffektivitet, til uforlignelig og sikker styrke. Ark av estetisk akryl er perfekt støpt for å gi konturert komfort, mens bakside av glassfiber gir holdbarhet og lang levetid.

Uten sprayskum som hindrer vår toveis varmeoverføring teknologi, kan du nyte avslappende sitteplasser som alltid er varm å ta på.

Total Access™

Fullstendig enkel inngang.

Denne funksjonen tilbyr en åpen skapplass som tilrettelegger toveis varmeoverføringsteknologi, mens du skaper lett tilgang til alle spaets interne komponenter. I stedet for å fjerne hele vegger ved vedlikehold eller oppgraderinger, bruker Total Access™ innovativ teknologi for fjerning av plater som fremmer enkel service på stedet.

Ved å bruke riktig isolasjon på alle de riktige stedene, fjerner Total Access™ også behovet for standard, klumpete og hindrende sprayskum. I stedet er det førsteklasses isolasjon i veggene, dekorasjoner og bunnen av bassenget eller boblebadet for å skape et stort og åpent innvendig skap for varmesirkulasjon.

Denne ekspansive designen fanger varmen, som tilbyr frysebeskyttelse for bassengets interne komponenter, selv etter perioder med strømtap. Det gir trygghet, energieffektivitet og enkel inngang – ingenting er som Total Access™.

Forever Floor®

Si farvel til innviklet oppsett.

Fjern behovet for et komplisert og kostbart spa-område med Forever Floor™. Fungerer som den perfekte kombinasjonen av varighet og innovasjon. Dette er en ugjennomtrengelig base som gir deg problemfri installering av ditt boblebad eller utebasseng.

Bygget av utrolig sterk SMC glassfiber, Forever Floor® fullt ut beskytter din hot tub mot skadedyr, vær og fuktighet, samtidig som du forlenger levetiden til spaets interne mekanismer. Ferdig med førsteklasses isolasjon ved basen, Forever Floor® fanger opp varme inn mens du holder alt annet ute.

SDS

Hydroterapi – Det er rett og slett superbra

De kraftige helbredende egenskapene til SDS hydroterapi skaper en rekke intensive massasjeopplevelser, øker endorfiner samtidig som den løfter både kropp og sinn. Den utnytter seks høystrømsstråler, i tillegg til en vannpumpe med eksklusiv dedikasjon til SDS-setet. Denne funksjonen gir en oppkvikkende og transformerende spa-opplevelse, hver gang.

YESS

Glattere, mykere, silkeaktig hud.

YESS-hudsystemet produserer feilfritt millioner av oksygenpartikler, og fungerer som en foryngende behandling for hele kroppen. Dette mikroskopiske Oxygen Therapy går inn i porene og sømløst visker bort urenheter, og etterlater glødende og opplyst hud over hele kroppen.

Revolusjonerende oksygenering som tilbys av YESS, stimulerer også celleregenerering og forbedrer hudbarriere helse, noe som betyr at de positive effektene av YESS-terapi vil vare lenge etter at du har forlatt spaets vann. Med YESS oksygensystemet er luksuriøst feilfri hud bare ett skritt unna.

Filter

Krystallklart og lysende vann.

Arctic Spas flerlags filtreringssystem skaper strålende klart spavann, samtidig som det drastisk forlenger levetiden på dit boblebad og filtre. Denne banebrytende teknologien bruker fem lag av forskjellige materialer med varierende tettheter for å skille ut partikler som strekker seg fra grove til små.

Ved å spre filtreringsarbeid over en håndfull lag krever Smart Filtration færre filterbytter, gjør det til en miljøvennlig og kostnadsbevisst løsning for vedlikehold av spaet. Gi deg selv den spa-opplevelsen du fortjener med den utrolige levetiden og rengjøringsegenskapene til Smart Filtration.

Aquatremor®

Kjenn musikken strømme gjennom deg.

Fordyp deg i et økosystem av lyd med Aquatremor®. Med en utrolig klar lyd, bruker Aquatremor® strukturbårne transdusere å overføre vibrasjonsrytmen til musikk gjennom boblebadets ytre kabinett og vann, og gjør hver av disse til “høyttalere” som du kan føle på hele kroppen.

Nyt vibroakustisk massasje skapt av den blomstrende bassen til favorittsangene dine, eller programmer en av Arctic Spas avslapningsmusikk for spesifikk lindring av muskelspenninger. Opplev en virkningsfull sanseopplevelse i hvert sete i spaet med Aquatremor®.

SkyFall® Fogger

En dynamisk dans av mild tåke.

Se mens delikate dramatiske skyer på overflaten vannet i bassenget, og erstatter lyden og krusningene fra tradisjonelle fossefall med en luftig dis. Den milde kaskaden av eterisk tåke hever spaopplevelsen med bare ett trykk.

Komplimentert av gløden til LED-bakgrunnsbelysning synkronisert med boblebadets systemer, tilbyr Skyfall® Fogger en guddommelig og himmelsk spaopplevelse.

Topp ozon

Et banebrytende sanitæranlegg.

Utforske sanitisering med høy ytelse som bare kan oppnås med kreftene til ozon. Ved hjelp av partikler som stammer fra vår jords atmosfære som trygt og effektivt bryte ned karbon, mikroorganismer og endotoksiner i spaet, skaper dette systemet naturlig rent og sprudlende vann med minimalt bruk av sterke kjemikalier.

Ved å velge de naturlig kraftige, rensende egenskapene til ozon, kan du nyte sjelefreden forbundet med å bruke en miljøvennlig, bærekraftig vannpleiemiddel.

Kabinett

Rike toner, inspirert av naturen.

Vi vet at førsteinntrykket betyr noe, og det er derfor Arctic Spa gjør sitt beste med de strålende og frodige fargene våre Western Red Cedar som krever lite vedlikehold. Velg blant de fantastiske røde og kastanjebrune fargene våre på ovntørket sedertre med møbelkvalitet, eller velg den inspirerte tonale paletten som tilbys av vår utrolig slitesterke kompositt for vedlikeholdsfrie kabinett.

Begge alternativene tilbyr temperatur, fuktighet og skadedyrbestandig beskyttelse for spaet ditt, samtidig som det gir en elegant og estetisk bli ferdig. Utnytter Total Access™ teknologi gjennomgående gir disse skapene den perfekte kombinasjonen av tilgjengelighet og stil.

Belysningspakker

Glitrende, skinnende og skimrende.

Fra euforiske Nordlyset til Familielys-pakken, har du mange spennende belysningsalternativer å velge mellom. Arctic Spas forskjellige belysningssystemer tilbyr atmosfære for å fullstendig transformere boblebad-opplevelsen.

Med inspirasjon fra stjernene på nattehimmelen, gir hver belysningspakke et enormt utvalg av farger, effekter, mønstre og overganger. Med komplett og tilgjengelig mobilkontroll, kan du enelt heve opplevelsen med fantastisk belysning.

Jets

Hydroterapi, omdefinert.

Oppdag hydroterapi som skiller seg ut med Lav profil og Pepperleaf Pulse™ jets. Disse har praktisk teknologi som gjør fjerning av skruer enkelt, korrosjonssikker avslutter, og lagerfri oscillasjon for å tåle tidens tann, samtidig som den tilbyr enkel vedlikehold og utskiftingsmuligheter.

Borte er dagene med nøyaktig trykk fra spa-dyser, i stedet kan du bare slappe av i den jevne rotasjonen av spa-dysene, lindre muskelspenninger og helt ømhet. Oppgrader spaopplevelsen din med alternativer som rustfritt stål Pepperleaf Pulse™, eller svart Pepperleaf Pulse™-finish for et ekstra nivå av stil.

Utforsk hele utvalget vårt med over 60 standard- og valgfrie funksjoner