Spa Boy®

Automatisert vannspleie

Banebrytende vannpleie kun fra Arctic Spas®

Oppdag enkel, problemfri badestamp med Spa Boy®! Arctic Spas’ revolusjonerende teknologi bidrar til å opprettholde og overvåke ditt ideelle vannforhold i ditt boblebad, og fjerner behovet for kompleks vannbalansering med sterke kjemikalier.

Standard manuell testing kan være upraktisk og upresist. Spa Boy® fjerner behovet for denne prosessen ved å bruke sensorer av høy kvalitet for kontinuerlig analyse av vannet i ditt massasjebad. Spa Boy® hjelper med å justere desinfisering automatisk, og opprettholder det perfekte spavannet enkelt, nøyaktig og uanstrengt.

Skulle spaets pH-verdi komme litt ut av balanse, varsler Spa Boy® deg praktisk på boblebadets kontrollpanel på toppen, gjennom myarcticspa.com-portalen og gjennom Arctic Spas®-mobilappen. Ved bare å trykke på en knapp hjelper en valgfri “Boost”-funksjon å balansere spaet til ideelle forhold. Med flere måter å overvåke og justere spaet på, er det enkelt å sikre at boblebadet ditt er klart for nytelse, når som helst.

Mens andre massasjebad er avhengige av oksidasjon alene for å rengjøre dem, bruker Arctic Spas® de automatiske balanseringsmulighetene til Spa Boy® for å konstant overvåke vannet ditt, og justere naturlige desinfiseringsmidler når det er nødvendig. Denne prosessen tilbyr et helårs, rent og balansert boblebad eller utebasseng, som fungerer som den svært nødvendige, men ofte manglende delen til ozonoksidasjon.

Mange andre systemer har vanskelige vannbalanseringsprosesser, og etterlater sterke kjemiske lukter og irritert hud. I stedet kan du slappe av i den silkemyke komforten til et saltvannsspa som lett kontrolleres og vedlikeholdes av din egen, personlige Spa Boy®.

Health Canada PMRA Registreringsnummer: 32253

Ferdig med å lese dette?

La oss fortsette med å lære mer om: